Kurser

Brugen af deltagende teater og digitale medier i vejledningssammenhæng er ny for mange uddannelsesvejledere, undervisere og andre, der arbejde med motivering og rådgivning af unge. Netop derfor har projektets partnere udviklet et to-dages kursus, der indfører deltagerne i relevante metoder og giver et solidt fundament at arbejde videre med

Den første dag vil introducere og give deltagerne kompetencer til at benytte forumteater, gennem en praksisnær undervisning i opsætningen af forumteater, opvarmningsøvelser, værdiøvelser og vejledning i rollen som spilleder.

På kursets anden dag vil deltagerne blive vejledt i brugen af digitale medier og præsenteret for, hvordan digitale medier og forumteater kan anvendes i vejledningen af unge. Programmet vil også sætte fokus på bagvedliggende pædagogikker og etiske overvejelser.

Kursets undervisere vil være Rikke Mørkholt, grundlægger og leder af teater- og konsulentvirksomheden Act!, Risto Ruottunen, finsk dramaunderviser med erfaring i forumteater og Niels Ole Ankerstjerne, ekspert i inddragelsen af digitale medier i undervisning og læring fra VIFIN.

Kurser er afholdt.